lugnet efter stormen

Färdig. Tom. Klar

Nu har jag skickat in min a-uppsats. Sen kommer jag få komplettera, det får alla göra. Men just nu är det så skönt. Sen städade jag mitt rum och nu sitter jag och dricker te och har tända ljus. Så mysigt. Så avslappnande.


T är trevlig också :)

Förbannade a-uppsats!

Ja så är det. Här sitter jag och tragglar med min a-uppsats. Fy vad jobbigt det är! Helst av allt vill jag bara skita i det och ligga i solen och dega, som alla andra i parken utanför har gjort idag. Jag har varit som en liten fågel i bur, sånär som på när jag sprang upp till biblioteket och lånade bäcker, då fick jag liiiiite sol på mig. Just nu vill jag pyssla om mig själv sådär som jag brukar ibland. Måla naglar, noppa bryn, lägga ansiktsmask, you know, hela kitet :) Men det blir inte av. För jag har inte tid. I bästa fall rakar jag benen innan jag tar en dusch sen. Om jag inte somnar påväg till duschen :P


Imorn ska jag få nya persienner, en man kommer hit och fixar och donar kl 9 på morronen. Då lär jag redan ha varit vaken länge och skrivit på uppsatsen. Sen är det studiebesök på Eon med Hanna och Philip som gäller. 12.30-14 sen hem och möte kl 18 på trappan med Fest-N. Efter mötet ska vi dra till nån park och grilla och spela lite brännboll. På lördag blir det utgång till Catta och Johan som har fest. Vet inte om vi ska till trappan sen eller inte, jag ska i alla fall ta det lugnt, hm, kanske vara nykter till och med? Lördag förmiddag är i alla fall vigd åt uppsatsen och sen är det inlämning av skiten på söndag! Men jag hoppas på att bli nästan klar imorn. Nästan.




JAG SKA TILL UPPSALA PÅ VALBORG! och träffa TESSA! :D och Stefan och Jossa med har jag hört :) Stefan är snäll och låter mig sova där en natt, hihi. Vi kommer ha så kul på valborg! Sen kommer Jovana och grabbarna upp med. Ge mig valborg, NU! (sen har jag snokat på facebook tillräckligt mycket för att veta att en viss någon ska till Uppsala på Valborg med :))

Andas?

Jag har verkligen velat blogga. Men jag har knappt haft tid att sova den senaste tiden. Mycket med allt, överallt, hela tiden.

Saker som hände i veckan (i korthet) innan jag fortsätter tvätta kläder och skriva på uppsatsen är:

Pysslande med Cock wagon och snälla vagnen
Brännboll
Slagsmål mellan festerierna (typ 100 blåmärken)
Fulvin
Massor av nya människor
Cider
Kryddstark middag med gamla MAX
Övande och skrivande av historiens mest snuskiga låt (förlåt Ted Gärdestad för missbruket av vilken härlig dag)
Ekologiskt Lammkött-tryck på trosor
SOLSKEN
Mys med Primus Max
Tävlingar på Himpa
Kyssar
Pizza
Korridorsfest
Spex
Spya
Overaller
Guldkronor
PARTY!


Skiftesveckan

Idag började skiftesveckan för festerierna. Det är redan kul, och kommer antagligen att bli ännu roligare. Vi hade lunchaerobics i våra overaller, och språngmarsch. Fy vad jobbigt. Men kul, som sagt :) Ett uppdrag till på lördag har vi också, ska bli intressant att se hur det går med det! :D







Kanske borde jag ge upp helt. Helt och hållet. Men precis som de små sakerna ger mig hopp så är det de små sakerna som får mig att tappa modet. Jag ska nog börja se mig omkring. Våren är ju här. Folk blir kära då, eller hur var det?

Konstig kväll, rolig kväll

Det var sjukt lugnt att jobba på trappan ikväll. Pizza-kväll innan en stor bal (imorn) är kanske inte det bästa konceptet, men å andra sidan blandade vi massa juicedrinkar, så nu kan man en hel del drinkbaser som det bara är att dutta i lite vodka i :) Lyckades med konststycket att av apelsin-, litchie-, tranbär och drakfruktsjuice blanda nåt som smakade blomma. Typ rosenblad i juiceform. Nej, det var inte så gott :P

Sen tittade Jovana och Skalle förbi, de hade möte med Fest-Ns general och en annan medlem. Eller, vi är ju inte inskiftade så det var ett möte mellan Primus Max och Förfest-N :) Hahaha, de verkar vara ett sjukt trevligt gäng det där :D

När jag jobbat klart joinade jag ett gäng som var fruktansvärt roliga. Gud vad jag skrattade. Helt otroligt. Några droppade av och andra tillkom under tiden. Fick höra några misslyckade raggningsförsök som folk haft, eller snarare missförstånd som antingen lett till ragg eller pinsamheter, haha. Sen kom det en kille och satte sig med oss och han tog min mobil och ringde sig själv. Hmm. Sen la han in mitt nummer som Christina Aschberg. Allt medans hans -18C kalla jägershot sakta blev rumstemprerad.

Sova, sova, sova, säng, säng, säng!

Igår städade jag hela rummet. Bara för att inte sova på dagen. Istället gick jag och lade mig vid acceptabla 21.30. Kikade lite på tv och somnade sedan som en stock. Och sov och sov och sov. Tills det bankade på dörren. Det var Hanna som stod där utanför. "Hej, har du försovit dig?" frågade hon försiktigt. "Öööh, nej, det tror jag inte" svarade en trött jag. Hahaha. Måste ha stängt av både alarm och snooze och hela baletten, bra jobbat. :P Det var i alla fall gott om tid till skolan, så jag hann både äta lite frukost och skriva upp en sak från datorn.


Nu regnar det. Blä, blä, blä. Snöblandat var det ett tag. Snart ska jag och Hanna bege oss ut i regnet för att äta på donken. Ibland orkar man bara inte laga mat :P Jag är riktigt hungrig nu. Magen kurrar för kung och fosterland.

Ikväll är det utskottsmöte och sektionsmöte. Jag kommer vara slut i huvudet då, var så säker. Intressant kommer det dock att bli. Intressant sa Bill. Intressant var ordet sa Bull.

Mms

Igår hade mina morföräldrar 50-årig bröllopsdag! Grattis till dem! Hoppas att de får vara lyckliga i många år till!

Jag kunde inte vara där, men mamma och pappa var det. Och de skickade ett mms där man ser mormor och morfar och resten av släkten som uppvaktar. Åååååh, jag ville så gärna vara med!

Idag har allt med skolan gått som en dans. Först dataworksshopen som vi hade, funkade bra :) Sen var det slutpersen på skrivandet av labrapporten som gick hur bra som helst! Och efter det skrev vi vår MKB som blev klar till stora delar. Imorn ska vi skriva lite till men hinner förhoppningsvis bli klara då! :D Vore grymt skönt att slippa stressa med den också den här veckan, som redan är uppbokad till tänderna.

Fick ett till mms från pappa, med en bild på ett par skor. Och frågan om jag ville ha dem, men de var inte riktigt vad jag var ute efter, hehe, så förhoppningsvis letar mina kära föräldrar lite till :D

Solen har gömt sig bakom mörka moln under större delen av dagen, men nu framåt eftermiddagen och kvällen trängde den igenom och sken underbart härligt! Jag var ut en sväng på stan och bara njöt! I kjol skall det tilläggas! Hade det inte varit för litteraturseminaretexten som jag måste läsa och skriva två frågor på tills imorn hade jag tagit en cykeltur, bara helt random. Men det får bli nån annan dag. Med lite fika^^


Igår natt fick förresten tv 3 nåt fel. 0.35 började de visa Edward Scissorhands. 0.35! Hur kan man göra så med en sån bra film!? Dessutom skulle jag sova. Nej, skärpning tv 3!

Min lilla älskling!

Igår tog min kära lillasyster sitt efterlängtade körkort! :D Jag är så otroligt stolt över henne! Fixade både teorin och uppkörningen på första försöket! Ååååh, hon är bäst! Hoppas hon hittar ner till Norrköping nångång med, hehe.




Idag är det pyssling och spexning med MAX som gäller. Vi måste ju vara skitbra inför skiftesveckan. Sista delarna till våra outfits ska också köpas. Kommer bli kanonkul! Efter det ska jag, Jovana och Skalle jobba på trappan, för det är togafest. Enligt rykten ska vi jobba i lagerkransar, i enlighet med temat naturligtvis. Lakanen slipper vi :P

Åh vilken underbar daaaaaag!

Idag har jag haft en helt fantastisk dag! Vet inte varför, ibland vaknar man bara på rätt sida liksom. Labbarna på skolan har gått jättebra, labrapporten är nästan klar mötet med de andra spex-ansvariga i Max gick jättebra det med!

Ute låter det som sommar. Lugnt med lite fågelkvitter. Solen har gömt sig bakom husfasaderna men himlen är vackert orange och ljusrosa. Vattnet i Motala Ström brusar lite i bakgrunden.

Om ungefär 30 sekunder börjar timråmatchen. Matchen med stort M. Det är vinna eller försvinna för Timrå ikväll.
Tja-la-la-la, tja-la-la-la, TIMRÅ, TIMRÅ! :D

Happ

Lite besviken är jag allt. Eller nej. Jag är riktigt besviken. Och om personen som gjort mig besviken mot all förmodan skulle fråga om just den gjort mig besviken, skulle jag då säga som det är? Aldrig i livet.

Fältarbete

Idag åkte jag och min grupp till Linköping för att göra ett fältarbete vid Tekniska Verken. Det var hur kul som helst! Magnus som guidade oss var otroligt schysst och hämtade oss med en liten minibuss och skjutsade runt och och berättade. Sen fick vi en liten sight-seeing inne på deponiområdet som faktiskt var jättekul, hur sjukt det än låter :D
Sen åkte vi och tog våra kära vattenprover, som var det egentliga målet med dagens utflykt. Tittade in på sjukhuset i Linköping gjorde vi också, eftersom busshållplatsen var precis utanför och vi hade 40 min till bussen skulle hämta oss. Oändligt labyrintsystem det där, bara för att hitta till restaurangen så man kunde ta en kopp kaffe :P Men jag hittade. (jepp, jag gick först! och om de andra anade hur dåligt lokalsinne jag egentligen har hade de aldrig följt mig, haha)

Sen bussen hem och stan, lämnade in skor och väska för lite reparation hos skomakaren sen gick jag på stan och köpte lite hudkräm på Yves Rocher och ett par pumps på din sko :D SOMMAR! Fick dessutom en gratismascara från Kicks, av märket Clinique. Har aldrig testat deras produkter, så det kommer bli kul att se hur det är!

Sen var det Max-möte. Gud vad jag garvade, roligt folk har roligt ihop, så är det bara. Mest garvade jag åt min och Pontus konversation

Jag - Jag fick ett par trosor från Coop en gång. Snedsydda som fan. Ena skinkan hamnade utanför, och så ska det inte vara.
Pontus - Säker att det inte var din häck det var fel på?
Jag - Nej, verkligen inte! Coop vet inte vad de gör! De där barnen i Afrika kan inte sy rakt!
Pontus - Afrikanska barn har ingen känsla för kvalité!




Men bäst idag var ändå vykortet som jag fick :)