Storlien tur och retur

Åh, ibland är det bara så vackert. Och ibland har jag faktiskt ett helt underbart jobb. Som i onsdags, då var det nästan inget folk ombord på tågets sista stationer (efter Östersund och vidare) och jag kunde sitta ner i bistron och bara njuta av utsikten. Solen sken och det var så fruktansvärt vackert ute att jag önskade att jag haft en sommarstuga där. När jag jobbat färdigt blev det sova i Östersund, dubbelrum, och kliva upp kl 4 för att jobba ner till Sundsvall igen. Sen sov jag mest bort dagen :P

I tisdags var det birsta med tjejerna, vilket var alldeles lagom :) Trevligt att se alla igen! Nästa vecka ska vi eventuellt gå på biteline och käka lite ^^ Fast just nu befinner sig Tessa och Ida på P&L! Jag vill med! Hoppas att de har det skitkul i alla fall :)

Förutom att träffa tjejerna och åka till Storlien har jag målat några t-shirts. Jepp, you heard me. Blev så less på att aldrig ha någon stor, oversized t-shirt att ha till mina shorts så jag köpte några billiga på HM (man kan alltid lita på HM, haha) sen åkte jag hem och pysslade! Grymt avslappnande var det! Och jag tycker att resultatet blev bra med!

Idag har jag solat lite (med betoning på lite) och segat i allmänhet. Lediga dagar ska man sega, annars är det nåt galet. Men nu ska jag och mamma hoppa lite studsmatta! :D Jihoooooo!

What a difference a day makes

Ibland vill man bara försvinna. Från jobbet alltså. Bokstavligt talat instängd med 300 pers som inte inser att det faktist inte är mitt fel att bokningscentralen strulat med platserna, att maten inte räcker och att deras femtioelva amerikastora bagageväskor inte får plats på tåget. Hahaha, det låter ju lite lustigt när jag säger det :P Vi överlevde i alla fall, och var i tid och folk lugnade ner sig under resans gång. Det som var mest negativt var att en, förlåt, jävla kärring kom och skrämde mig när jag höll på med maten i första klass så jag brände mig rejält på armen. Kommer attt bli ett tjusigt ärr av det.

Annars har jag haft en hur bra vecka som helst! Det är faktiskt kul att få jobba igen, tro det eller ej. Kul att träffa gamla och nya kollegor och skönt att åka till sthlm och sova på hotell lite titt som tätt :) Midsommar blev lite knas eftersom jag skulle vara med Pontus men det innebar en övernattning men jag var tvungen att kliva upp tidigt dagen efter och jobba så det blev inget av det :( Istället drog Pontus till skärgården med några vänner : ) Vi får ses nån annangång! Själv joinade jag tre andra från jobbet och åkte till grönan! :D Först åt vi, semsambakad lax för min del. Sjuuuukt gott :) SJ bjöd :D Sen åkte vi alla berg- och dalbanor vi hann med. Oj vad jag skrattade, tårarna rann till och med.

På midsommar fick jag ett oväntat telefonsamtal med, som gjorde mig otroligt varm i hjärtat. Att ett enkelt samtal kan göra så mycket. Tack.



Och, nu är jag LEDIG i två dagar. Idag segar jag bara i sängen, läste just ut "Min legendariska flickvän" av Mike Gayle. LÄS DEN! :D Precis sån humor som jag gillar, tänkte på min gamla svensklärare när jag läste den, haha, han skulle lätt kunna vara huvudpersonen i boken! Här kommer en bit från när huvudpersonen, Will, just fått reda på att Aggi varit otrogen med Simon, hans bäste vän, under tiden de var tillsammans.


/Simon var så förutsägbar. "Hej, du har kommit till Simon och Tammy", fortsatte bandet. "Lämna ett meddelande efter pipet!"
Efter ett djupt andetag och en klunk tequila var jag redo.
" Simon, du är inte inne just nu, men jag skulle vilja lämna ett meddelande" skrockade jag på ett ganska magnifikt sätt. "Jag hoppas att du blir groteskt vanställd i en fruktansvärd trafikolycka. Dessutom hoppas jag att du får en fasansfull tropisk sjukdom som får dina genetalier att skrumpna ihop som sjögräs på en kinakrog, och att det som återstår smulas sönder och blåser bort med vinden. Jag önskar dig alla hemskheter jag kan komma på och när jag ändå håller på - betala tillbaka de tjugo pund du lånade av mig i maj." Tårar trängde in i min röst. "Ge mig tillbaka mina tjugo pund, din jävla jävel, och allt annat jag har lånat ut till dig. Ge mig tillbaka mina tjugo pund. Ge tillbaka dem nu!"/

Hemma

Nu har jag inte bloggat på ett tag! Har kommit hem-hem efter en jättehärlig weekend i norpan med familjen. Sen var det bara att börja jobba direkt. Det har varit lite tufft att inte ha nån riktig ledighet efter skolan och innan jobbet men nu har jag sovit massor i helgen :)

Var på syrrans pojkväns student. det är nåt väldigt nostalgiskt över hela studentgrejen. Det var bara två år sen jag själv tog studenten men jag vill också åka lastbil och gå ut på trappan och festa och träffa nära och kära igen.

Sen jobbar jag midsommar också, inte så kul kanske. Men jag har sagt att jag vill och kan jobba så mycket som möjligt så det gör ingenting faktiskt. Dessutom betalar jobbet en middag för 300kr :D Och, Pontus är en ängel och har lovat att jag ska få joina honom och hans bror på deras midsommarfirande! så jag ska se hur det går att kombinera en betald middag med gänget från jobbet och midsommarfirande med Pontus och hans brorsa.

Sen är det bara såå skönt att vara hemma. Mycket tystare, lugnare och mysigare :) Visst saknar jag folket från skolan, såklart. Men att bara njuta av att vara hemma är verkligen uppskattat. Massa blommor överallt. Grannar som kommer över på kaffe, se fotbollsEM på tv, vandra runt i pyjamas när man vill i huset. Ha folk som lagar mat åt en, ha en DISKMASKIN. BADKAR. BIL. ALTAN. Det är sånna saker jag saknat, förutom familjen.

Veckans låt:
http://youtube.com/watch?v=c6MRYLWJb1o

Kom då solbrännan, komsi komsi

Ja, fast man blir ju inte brun om man sitter inne :P eller sitter och sitter, jag har städat som en gnu hela dagen. Tvättat, strukit, dammat, plockat undan, diskat, sopat och svabbat. Bäddat rent, gått ner med soporna och städat och plockat undan i det gemensamma köket. Varför? Jo, för om bara några timmar nu kommer min älskade familj! :D

De ska ta en lång weekend här nere, och så ska vi åka hem med all min packning. Det kommer bli så kul! :D Jovana är jättesnäll och låter oss låna hennes rum så mamma och pappa kan sova där ^^ Tack!

Igår hade vi sista styrelsemötet innan somarn, det gick jättefort eftersom det bara var en punkt på dagordningen. Sen gick vi till trädgården och hängde. Det är så fint och mysigt där! Dit måste jag ta familjen :) Sen åt Cilla, Pontus, Salle och jag pizza innan vi gick till salle och såg på scrubsmaraton :D Jag hann faktiskt somna några gånger i salles soffa, haha. Och på golvet :P

Men nu ska jag slita mig från datorn och sätta mig i solen på balkongen med ett glas vin. Så hoppas jag att solen fortfarande gör mig brun :)

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

Andra juni

Och jag sitter och tänker att, fan, nåt speciellt var det som hände den andra juni! Efter mycket tänkande kom jag på det. Andra juni är datumet då jag tog körkort. Så idag har jag haft det i tre år! Grattis mig :)