att det ska vara så dyrt!

Det märks att jag ska åka hem-hem snart. För jag kan bara inte fokusera på skolarbetet, hur mycket jag än försöker så går det bara inte. Jag måste kliva upp tidigt imorn, duscha och sen INTE slå på msn och facebook. Får se hur det ska gå. Undrar om jag ska köpa en kappa på första bästa ställe också, eller om jag ska gå runt och kika lite först.

Sen vill jag tacka Sara för att hon gick med i MAX. Faktiskt. För det hade varit en himla synd och skam att inte lära känna denna helt otroliga människa! Idag avgörs det som jag får lägenheten jag kollat på eller inte. Snälla, snälla, snälla. JAG VILL HA DEN! men man får inte hoppas för mycket, det vet jag. Förlåt för ett kort, knäppt och virrigt inlägg. Men det är ganska precis så jag känner mig. Rubriken syfter för övrigt på att det ska vara så åt helskotta för dyrt att åka hem. Det spelar ingen roll om det är jag eller mina föräldrar som betalar (vilket de vill göra) det är ändå för dyrt. Skämes tamefan :P

Jag vill ha tid till att pyssla igen. Trycka en t-shirt eller nåt. Vad som helst. Jag vill ha en riktigt bra kamera som jag kan gå ut och ta snygga bilder med. Idag var det en helt fantastiskt vacker höstdag. Promenerade runt strömmen bland massa löv. Solen sken från en klarblå himmel och luften var sådär höstigt frisk. Jag gick inte många steg utan att önska att A gått vid min sida. Varför vet jag inte. Kanske vill jag bara vara intresserad av någon, kanske ville jag bara ha sällskap. Jag tänkte i alla fall på honom, och där nånstans lämnar jag det.

Hon sa "ooh jag bara såg era barn framför mig helt plötsligt när jag såg han sitta där" när jag skickade en bild på M. Och det gjorde lite ondare än jag velat att det skulle göra när jag tänkte på honom. Igen.





Hang in there sweetie! Snart blir det bättre, jag lovar! Önskar att jag kunde göra mer än bara lyssna och krama om dig.

Yeah!

Det kommer att ske förändringar var så säker. Nu är jag motiverad!

Kramar

Jag har kramats ganska mycket på sistonde. alla vill kramas, hela tiden i princip. Men jag saknar en riktig kram, en kram som känns på riktigt. Just idag vill jag att mamma ska krama om mig, så jag bara får gråta i hennes famn. Hon vet alltid så mycket. Och egentligen vet jag inte varför jag vill gråta, men det är bara tufft just nu. Ingenting som riktigt går min väg och det är jag inte van vid.


Jag är inte van vid att stå vid sidan om livet som alla andra lever. Jag är inte van vid att vara med men inte känna mig närvarande. Och ändå är det ingenting som förändrats, bara jag. Sov förövrigt 10 timmar inatt och vaknade ändå utmattad. det borde tas på allvar att all energi är borta. Men vem har tid med det? om 20 minuter börjar föreläsningen som jag ska gå på. Och jag ska fortfarande bädda sängen, borsta tänderna, sminka mig, kamma håret och kanske äta frukost. Packa en väska vore också bra. Lycka till mig själv.

tom

Idag är en dag när allt bara brakat åt helvete. Det har redan börjat och jag känner på mig att det kommer att fortsätta och förvärras, om möjligt. Jag borde stanna hemma, jag borde gömma mig under täcket och försvinna.


men det går inte


och min mamma kan inte vara allas mamma. vad skulle jag göra utan min? men vissa saker kan bara inte redas ut.

Tacksamhet och lite funderingar

Tack mamma! (och antagligen resten av familjen) som skickade världens gulligaste paket på posten! I paketet fanns fyra stycken av mina alldeles egna äpplen :D (och trisslotter som jag tyärr inte vann nåt på ) Åh, det luktade så otroligt gott! och de är utsökt goda! så snällt gjort av dem :)

Sen har jag anmält intresse på en lägenhet, som jag troligtvis kommer att få. Om jag får den blir det flytt 1:a november. Det skulle vara så perfekt! För då kan min familj komma ner och hjälpa till att flytta över alla saker! Dessutom måste jag köpa allt. ALLT. Säng, bord, soffa, stolar, lampor. Jag har inget eget sånt  som det är nu. Men då vore det superbra att ha en bil så man kunde åka runt och kika på allt i lugn och ro.

Dagens funderingar är i alla fall av i-landskaraktär, vilket faktiskt känns skönt.
1. Jag ska köpa en höstjacka. Men vad ska jag köpa för jacka? En kappa? Lång eller kort? Vilken färg? Eller är kappor helt ute?

2. Det andra som jag funderar på nu är om man kan börja flörta med en killkompis till den kille man var intresserad av från början men som det inte ledde nånvart med. Utan att det dels känns som om man är desperat och dels som om han är "näst bäst" för att man egentligen inte fick det man ville (eller trodde man ville?) ha från början. Åååh, nån som fattar vad jag menar? Hur vet man om man är intresserad för att man helt ärligt har bra kemi eller för att man så gärna vill han någon?

när var en måndag bra senast?

badabidoff. Eller burr burr som min mobil sa. Jag vågade knappt kolla, för innerst inne visste jag nog vad det skulle stå där.


Jag är glad att det mesta av pluggandet för dagen är klart. Nu ska jag bara avsluta och skicka in. Sen ska jag ut i regnet och gå en långpromenad. Det behöver jag. Vädra tankarna. Jag ska inte ta paraply heller, har lust att bli genomblöt. Och sen dricka en stor kopp te. Så får det bli.

Personalfest

Igår var det personalfest med rocktema. Det var fruktansvärt roligt! :D Massa tävlingar så vi skulle lära känna alla i personalen och sen var det sittning med personalpriser, minst sagt :D
Typ:
Öl/cider 10kr
shots 25kr
drinkar 25 (om nu någon mot förmodan tog betalt :P)

Jag hade som sagt askul och alla hade följt rocktemat vilket var ännu roligare! Då jag ändå pratar om gårdagen vill jag passa på att be om ursäkt till de jag ringde när jag kom hem, hehe, telefonförbud på mig tror jag! Idag har jag bara legat i sängen, förutom då jag fixade mackor till frukost och förut när jag duschade, haha. Såååååå skönt! länge sen jag hade chansen att bara lata mig riktigt! Ikväll blir det bowling med gänget! :D Sen tar jag nog en sväng till trappan ändå, man vet ju aldrig vem som är där ;)


dagens låt:
Amy MacDonald - Poison Prince
A poetic genius
is something I don’t see
why would a genius be trippin on me
And he's looking at me now
But what he can’t see
Is that I’m looking through his eyes
So many lies behind his eyes
And tell me stories from your past
Sing me songs you wrote before
I tell you this my poison prince
You'll soon be knockin on heavens door

Some kinda poison prince with your eyes in a daze
Some kinda poison prince your life is like a maze
And what we all want, and what we all crave is an upbeat song so we can dance..
The night away

Oh who said life was easy
who said life was fair
who said nobody gives a damn and nobody even cares
The way you’re acting now like you left that all behind
You've given up, you've given in
Another sucker of that slime

dumdelidumdelidumdum

Jag är så dum ibland. Som just nu. Varför i helvete var jag tvungen att leka detektiv och hitta hans mail? Bläääääää på mig själv. Får jag skylla på att jag har feber? 70-100cl tequila behöver man enligt säkra källor för att bli av med problemet. Om man inte vill dö kan man dricka 50cl. Men då måste man dricka dem snabbt. Tur att det är personalfest på fredag.

http://hyumebayreali.deviantart.com/art/The-stupid-pea-55266975
http://hyumebayreali.deviantart.com/art/The-stupid-pea-55266975

Slut på nolle-p

och nu kan jag antagligen ha ett liv! Eller försöka i alla fall :P

Det senaste två veckornar har varit sjukt intensiva. Helt fruktansvärt intensiva men så roliga. Sista helgen hände massor, vi målade märkesbacken (som var slitsamt men blev snyggt som attan!) sen var det finsittning och nolle-p-avslutning. Alla var så fina och uppklädda! Vi tjejer i MAX hade alla små guldkronor som vi satt fast på klänningarna på olika sätt, eftersom vi inte kunde ha våra traditionella guldkronor på huvudet. En snygg detalj som många gillade! Det var riktigt länge sen jag skrattade så jag fick sätta mig ner på marken för att benen inte bar. Länge sen jag skrattade så jag inte fick andan och så tårarna aldrig slutade rinna. Länge sen jag skrattade så mycket hela dagen :D

Tack taxen med de gigantiska pungkulorna, tack Markus för "vad an detta?", tack för "Kaka! Kaka! Kaka!", tack Charlotte i Sex and the city för "shut up! shut up! shut up!", tack
SARA för sällskapet, för skratten och för allt. Tack alla andra som gjorde helgen minnesvärd! (Amen ;))

Nu hoppas jag mest att Jovana ska bli frisk, att Tessa, Jossi och Ida ska hitta hit och att jag ska sluta hitta killar som inte vill ha ett förhållande.