Rekryteringskväll

Ikväll var det rekryteringskväll för MAX och Miph0. Jag gick med i festeriet MAX och blev sekreterare där! :D Det kommer att bli sjukt roligt, vi är ett himlarns bra gäng där i max! Lite fler killar vore kul men det finns inte så stort urval, tyvärr. När rekryteringen var över gick vi till trappan och åt hamburgare och pommes och firade :) En trubadur hinfann sig senare under kvällen och rev av några riktiga godingar!



Ibland finns det så små, enkla saker som får en att bli alldeles varm inombords. Ikväll hände en sådan liten sak. Nu när jag kom hem så hade jag ett offlinemeddelande på msn. Från min portugis, som jag inte hört från på bra länge nu.

-Hej!
-jag har inte haft internet den senaste tiden
-ville bara säga grattis på födelsedagen
-vet att du fyllde år den 26:e men jag har inte haft någon möjlighet att gratulera dig
-puss
-du är vacker***

Jag kommer att somna med världens största leende på läpparna. Och varm i hjärtat.


Sista januari

Idag stack jag från en föreläsning för första gången. Mitt i, när vi hade paus, så gick jag. "föreläsningen" eller seminariet eller vad katten det skulle vara sög. Först tänkte jag inte gå, för som Hanna sa "Det är så elakt och det syns" Sen tänkte jag på allt som jag kunde få gjort under tiden, istället för att bara sitta där. Så jag gick, och Hanna med. Och Jovana, Skalle, Philip, Stefan, Jacob och flera andra. Så ja, stackars föreläsare. Men tänk på upplägget och relevansen nästa gång kanske?


Nu ska jag se om det finns något gympass som passar in i schemat för mig och Hanna. Sen ska jag skriva IBU och ikväll blir deft rekryteringskväll för Max och Miph0! :D






Nu är för övrigt den översociale städaren här. Så jag håller mig på mitt rum tills han gått. Jag gjorde misstaget att gå och knacka på Jovanas dörr, som ligger 10 m bort. Under den lilla tiden hann han säga "Hej, bor du här nu? Du bodde väl på trean förut? Jaha, hur trivs du här då?"


Blä

21!

Fredag, Hanna bjöd med mig på revy! Full hand hette föreställningen och vi fick ta på oss jättefina revykläder i svart och gult. Sen rev Hanna biljetter och jag sålde programblad till gästerna. Sen fick vi se på själva revyn som var bra och jag skrattade en hel del, även om mycket var lokala skämt. Tydligen ska man inte bo i Finspång. Måste vara lite som Matfors hemma tänkte jag :P Eller Timrå, hehe.

I lördags var det min födelsedag! :D Enligt vår familjs tradition kommer hela familjen in på morgonen med fika och sjunger. Men i år åkte jag inte hem. Istället övertalade jag Hanna och Jovana att komma in och sjunga för mig. Moahahahaha! Så, på lördag morgon knackade det på dörren och jag sprang gladeligen och öppnade. Där utanför stod Jovana och sa "jag har en överraskning, gå och lägg dig igen" Jahapp tänkte jag och sprang tillbaka och slängde mig i sängen. Då hör jag en sång som jag så väl känner igen, och in kommer min familj! :D HELT OTROLIGT! Mamma, pappa och syrran! Med fika och presenter och hela baletten! :D jag var så glad att jag grät, mamma med och pappa med! Tror till och med att Jovana pressade fram en liten tår ;)

De hade planerat alltihop, ringt Jovana redan på torsdagen och kommit ner på fredagen utan att säga ett jota! Det var så underbart, helt klart den bästa födelsedagspresenten jag kunde tänka mig :) Jag fick massa fina saker och senare på dagen gick vi på Highlander's och åt. Himlarns gott! Och sen gick vi en sväng på stan innan vi gick hem till gripen och lagade Ulla-Britts goda tårta! :D Supergott det med! Vi bjöd naturligtvis Hanna och hennes Tobias och Jovana på tårta med, mysigt värre :) En perfekt dag!

På kvällen var det inflyttningsfest hos Catta och Bengan och sedan kravall. Jag hade så sjukt roligt. Fick armarna nerklottrade med meddelanden. Vem kommer på att ta med sig en spritpenna när man ska ut och festa egentligen? På Trappan dansade vi som idioter tills de körde ut oss kl 3. Mr Rassel var hetare än någonsin ^^

På söndagen umgicks jag lite med familjen och vinkade av dem när de åkta norrut igen. Ensam kvar. I typ 10 minuter, innan jag var tillbaka i korridoren och Pontus, Philip, Skalle och Kallaz ramlade in. Hanna och Jovana var naturligtvis där :) Då spelade vi kort och kikade på tv och slöade HELA DAGEN, från typ 14 till 22.30. Det var skitkul! Mera sånt!

Nedstämd eller glad?

Idag är det en riktigt konstig dag. En dag jag helst hoppar över om jag får välja, men det får jag inte. Idag är det nämligen Helenas begravning. Hem-hemma. Och det betyder att jag inte kan vara där, fast jag så gärna vill. Jag har haft turen att inte mista många i mitt liv hittills, endast två gånger har jag varit på begravning varav en gång jag knappt minns. Men den andra minns jag, då var jag elva år och det var min farfar som begravdes. Jag hade inte riktigt vela inse eller förstå att han var borta förens på begravningen. Då brast allt. Då insåg jag. Lite så är det med Helena. Visst, jag är äldre, visst jag förstår att hon har lämnat oss. Men det saknas en bit när man inte får vara med på begravningen, i alla fall för mig. Min familj var där, och lämnade en ros från mig.

Hade det bara varit begravningen idag så hade det varit lätt att vara ledsen, eller nedstämd. Men just idag skrev min lillasyster teoriprov och klarade det! På första försöket! Jag är så himla stolt och glad för hennes skull! Bra jobbat syrran! :D

Idag fyller min gamla bästis, Frida, 21. Vi var oskiljaktiga när vi var små. Fyllde ju nästan år på samma dag och allt! Riktiga bästisar, som inte behövde något annat i världen än varandra. Hon är i USA och susar nerför backarna där nu. Och jag är riktigt glad för hennes skull med. Imorn är jag ledig och ska på revy med Hanna^^ hon bjöd med mig, jag ska få riva biljetter och ha en jättefin revyklänning på mig samt se på själva revyn. Innan så ska vi äta potatisgratäng med sås, kycklingfiléer och sallad! Och på lördag fyller jag år! Dessutom är det inflyttningsfest/förfest hos Catta och Anneli och sen är det vinterkravall!

Men så var det begravningen. Den har gjort sig påmind varje gång jag skrattat idag, varje gång jag skämtat och varje gång jag varit lite glad. Stressigt har det varit också och på hela veckan har jag inte haft en egen stund. Missförstå mig inte, jag älskar att umgås med Hanna och Jovana i korridoren, och hitta på saker med de andra i klassen. Men jag har ett stort behov av att få vara ensam ibland. Inte göra någonting. Bara vara ensam. Så idag när alla tre gripentjejer skulle ha tränat stannade jag hemma. Jag la ut mötesanteckningarna på blackboard eftersom jag var sekreterare på dagens möte, så jag hade ju något att göra. Men skönast var det ändå att vara alldeles själv. 

Nu väntar jag på att mamma ska ringa, så jag får prata av mig lite. Och hon med.   

Ett test

Jag gjorde just ett test på internet. Kul var det faktiskt. Det ska tydligen beskriva ens personlighet. Om så önskas, finns testet här. Det är mycket text som följer nedan, jag skrev det mest för att ha kvar mitt resultat någonstans :)
För er som inte orkar läsa (typ alla) så finns det en kort resumé längst ner i inlägget^^



Personality: Moods
DREAMER
You're a bit of romantic and like to get back to basics. The expanse of the wilderness
is inspiring and you like landscapes that make you feel calm. When it comes to art,
you like to think you've got a good eye and some knowledge too.
Highbrow, and in the know - you're experimental and sometimes a little unconventional.
As for music, it rules your weekend. Sweaty clubs, bangin' parties, you're social and
like going out meeting up and 'avin it. Your choice of treat shows you crave relaxation.
Maybe you live a pampered life - or maybe you're so busy you don't seem to get
any time to yourself.
When you're tense you need a little help to unwind.


Personality: Fun
ESCAPE ARTIST
You love to be far away from your everyday life. You love the sun, and like to live life
at a slower pace than most - you know how to take things nice and easy!
For kicks, you like to experience life at full volume with the lights on full.
You're extremly passionate and emotional, and a bit of an exhibionist? You express
yourself and don't mind who's watching. When it comes to holidays, you reckon they
should always be indulgent - a very special treat and a chance to recharge your
batteries in luxurious surroundings as well spending quality time with family and
friends. What grosses you out? You like people to be well groomed, with a tight bod and
heaps of sex appeal. Wobbly bits and hairy areas are a complete turn off. 


Personality: Habits
NEW WAVE PURITAN
Clean and pure - your choice of drink shows that on the whole you care about
your health and make sure you're putting the right stuff in. As for the home,
you like to stamp your signature style where you can.
You like your surroundings to lift your mood.


Personality: Love
LOVE BUG
You're a real romantic and a bit of a dreamer. OK, life may not be a movie,
but what's wrong with thinking it is? When you think of freedom - nature takes over.
Getting back, out into the wilderness is a big draw.


KORTFATTAT:

DREAMER
Always drifting off, their imagination takes control. They have big ideas, and a cool calm manner.

ESCAPE ARTIST
They are forever slipping off, getting away from the rat race, recharging those batteries. Independent, and thoughtful - they know themselves well.

NEW WAVE PURITAN
They are strict, organised and ever so neat - they practice the art of self-discipline. They like things done simply but with an eye for detail.

LOVE BUG
They are the type to fall in love a thousand times a day. Their feelings snowball quickly, and they are full of passion.


Jag i ett nötskal? Eller? Vad säger ni som känner mig?

18 år!

Igår fyllde min kära lillasyster 18 år! Åh, hon är för söt! :) Grattis till henne!
Jag åkte hem enbart för att gratta henne, och det var det verkligen värt. Hon älskade plattången, som var presenten jag var på jakt efter. Hittade en som var "lagom" dyr. Vilket betyder att den egentligen ligger över mina tillgångar men det var hon så värd!

Vi hade jättekul hemma, spelade play station, åt MASSOR av onyttigheter, jag träffade underbara Tessa en sväng på det nya caféet som ligger där gamla Tinell's låg. Inget är ju som Tinell's, tyvärr, men jag måste säga att de överdimensionerade gungfotöljerna med aptjocka sittdynor och ryggstöd på var härliga. Och cookietårtan gick inte heller av för hackor!

Idag firade vi min födelsedag, eftersom jag inte åker hem när jag fyller år. Det kommer att vara så tomt på lördag, när inte familjen kommer in med fika på sängen och sjunger. Jag får tvinga Jovana ^^ Men som sagt, det fick jag imorse. Då kom hela familjen plus syrrans kille in och sjöng. Det var så mysigt! Marängswiss (stavning?) och juice var otroligt gott :) Jag fick sjukt snygga trosor av min syster "de där som du har i handen nu har Björn varit med och valt, det var han som tyckte de var fina" Hmmm, undrar hur många som vill att ens pojkvän väljer vad ens syster ska ha för underkläder? Oh well, fina var de i alla fall, grabben har smak :P En brödrost fick jag också, den kommer jag slita med hälsan, tro mig! Och pengar fick jag naturligtvis, det är nästan självskrivet verkar det som.


Hitchcock

Fåglarna är som galna just nu här i Norrköping. Det kan inte vara ett bra tecken.

Vaknar varje dag och måste påminna mig om att det är januari

Idag lovade jag mig själv att jag skulle läsa alla rapporter. Alla åtta. Men fy vad tråkigt! :PJag har läst 1 1/2, haha. Men jag har i alla fall förberett mig inför morgondagens tvärgruppsseminarium, det har jag.  Dessutom har jag lagt bud på biljetter hem på tradera så nu hoppas jag att alla andra håller tassarna borta! Jag vill åka hem för två kronor och hör sen! :)

Sprang på stan och letade en födelsedagspresent till systra min. Jag vet precis vad jag ska köpa. Frågan är bara vart man hittar något som är inom budgetramen. Mamma och pappa lovar sponsring men det känns ju sådär om jag ska vara ärlig. Beror på vad slutkostnaden hamnar på. Hittade en för 800kr som jag ville ha. Den allra billigaste kostade 400, men man kan ju inte köpa vad som helst. 

Jag skulle ha tränat idag med, men jag har så ont i häcken från igår :P Bäst att inte överdriva med träningen, sånt håller ändå inte. Om jag bara läser alla rapporterna idag ska jag träna imorn. Då ska jag förbereda det andra seminariet. Och packa för hemresan. Och tvätta och stryka och städa och köpa presenten. Imorn alltså.


Chokladtryffel

Idag har jag gjort chokladtryffel, efter recept från Tessa. Gudomligt goda. Och jag som skulle gå ner i vikt, attans. Men jag får väl banta imorn :P

Ikväll, när jag och Hanna kommer tillbaka från gymmet, ska jag dricka gott kaffe. Som den vänliga damen rekommenderade. Hon började prata om vilket kaffe som var godast och om hur viktigt det är med vattnet när man kokar kaffet och hon upplyste mig om att "Skånerost" absolut inte kan drickas här i Norrköping, det visst hon, för hon var ursprungligen från Malmö och där har de annat vatten och här kommer inte kaffet till sin rätt så det vore bortkastade pengar. Haha, väldigt trevlig dam faktiskt! Så ikväll blir det Zoega's ekologiska kaffe. Så blir både damen, miljön och förhoppningsvis även jag nöjd ^^



Nu trääääääääning. Jag längtar faktiskt till gymmet! :D


Hot fuzz

Filmen vi såg på våning tre var hot fuzz. Den roligaste filmen jag sett på länge! YARP! Hahahah, jag skrattade så jag inte kunde andas :P Måste ses igen :)

Sen var det fest hos Linda och Stefan, för Linda hade fyllt år. Hon fick ett presentkort på Body Shop av mig, Jovana, Skalle och Pontus. Hon verkade tro att det var från alla men hell no! Det var bara från oss! Den festen var kul, med toapappersleken där jag fick "Cissi" ett original i klassen (som jag verkar vara den enda som gillar!?) och sen fick jag Dogge Doggelito ^^ Efter Linda och Stefan splittade gänget och vi drog till Otten. Det var verkligen bara fjortisar, turkar och vi där. Men musiken var bra! Så det var bara att dansa på! Kul att testa ett nytt uteställe också, var ju knappt där två ggr under nolle-p och då var det inte ens på riktigt :P

Men roligast hade vi ändå på för-förfesten som Jovana, Skalle, Pontus, jag och lite Philip hade här på vån 2. Gud vad vi skrattade! :D Vi körde ölspelet och det var en av de roligaste omgångarna ever! Lite finns dessutom på film. Åååååh, kan inte alla förfester vara sådär roliga? Det var ju knappt vi orkade ta oss till Linda och Stefan :P


På torsdag åker jag hem. Eller på fredag. Det beror lite på! Men det ska bli grymt i alla fall. Fira lil sis' som fyller Sverige-vuxen! Och så ska vi fira mig med, som fyller USA-vuxen ;)

Prodigy

Jag förvånade Skalle häromdagen, när jag ville ha lite Prodigy, Pearl Jam, Korn och Incubus ^^ Det var en sån total motsats till vad jag brukar lyssna på. Men åh vad jag gillar den här musiken nu!

Vi blev inte riktigt klara med rapporten heller, men det var faktiskt inte oväntat. Det är mest finslipning kvar som vi ska fundera över helgen på.

Sprang på stan med Jovana också, mycket trevligt. Ibland brukar jag fundera på vem jag hade umgåtts med om jag kommit in i Västerås, mitt förstahandsval. Ingen av de som nu utgör en naturlig del av mitt liv. Människan är nog himla anpassningsbar ändå. Köpte lite portugisisk fiskkrydda som jag antingen ska använda själv eller ge till mamma på hennes födelsedag. Får se hur det blir.

Jag kom just på en bra sak med att man bor själv. Och det är att man får leka med ljus och stearin precis hur mycket man vill utan att någon säger åt en att sluta :P jag älskar att forma den mjuka stearinen, bryta loss, smälta ner, forma igen. Och nu får jag göra det så mycket jag vill!


Nej, nu rycker Jovana i mig och vill att vi ska se på film på vån 3. Så jag måste kila!

J, allmänt hyffs hade inte skadat precis. Skärpning!

Träning

Senare idag ska jag och Hanna träna. Äntligen. Gymmet har haft knäppa öppettider sedan veckorna innan jul. Och har det fortfarande.

Klev upp tidigare imorse för att läsa igenom vår rapport. Vissa saker behöver ändras tycker jag, men hur säger man det till folk utan att de tar det personligt? Oh, well. Man får väl vara rättfram och ärlig. Jag har ju saker på mitt eget bidrag som jag vill ändra också.

Idag är det annars en dålig dag. En dag då man vill dra täcket över huvudet och stanna i sängen. Inte säga ett jota till någon. Men frågar någon hur jag mår så säger jag "bra". Så slipper man förklara massa saker som ingen ändå vill höra på, och om de ville höra skulle de ändå inte förstå.

Bäst med gårdagen var att jag fick mina Jack Johnsonskivor i alla fall ^^ Dessutom har jag insett att sedan i måndags, då vi officiellt blev sambos på vån 2, har jag spenderat mera tid ute i allrummet och köket än jag gjorde under aug-dec på vån 3. Bra eller dåligt? TREVLIGT! :D

Livet i ett nytt perspektiv

Idag kan jag inte sluta gråta, för jag tänker på hon som gått bort. Visst tyckte jag att det var fruktansvärt, visst var jag ledsen förut. Men idag kom verkligheten ikapp. Tur att jag inte måste gå i skolan, bara sitta hemma och jobba. Sa till Hanna igår att jag skulle gå på stan med henne idag, men jag vet inte om jag orkar. Kraften försvinner med tårarna känns det som. Hur jag ska få ihop mitt arbete är en gåta. Och jag känner mig självisk för att jag tänker på mitt dumma skolarbete när en människa har dött. Allt blir så smått, så meningslöst.

IBU

Nu sitter jag här igen, och försöker med max 600 ord beskriva hur olika vetenskapliga discipliner ser och har sett på klimatförändringarna. Det är egentligen inte så svårt, mest tidskrävande och jobbigt faktagallrande. Får se hur mycket jag får gjort idag, jag har ju imorn med på mig.
Om jag ska följa mina nya riktlinjer måste jag äta middag innan kl 18. Man ska tydligen inte äta senare än så på kvällen, det är inte bra för kroppen. Är inte riktigt övertygad men äsch, jag provar, jag har ju provat så mycket annat :P

Jag har tänt alla ljusen på mitt rum. Och jag har så skön musik som letar sig ut i etern. Mest av allt just nu skulle jag vilja att min portugis, João, var här. Då skulle jag bara ligga i hans famn och känna hans doft och värme.




Impressions, you've made impressions
They're going nowhere
They're just going to wait here if you let them
Please don't let them
I want to know you

(...)
I'll tell you that there's time
To make this work for all intents and purposes
At least for my own
What is a heart worth if it's just left all alone?


Jack Johnson - Questions

Skola igen

Imorn börjar pluggandet igen. På allvar. Det känns väl ganska bra, stressen kan jag leva utan men för det mesta är det kul att plugga :)

Kul är det också att Hanna och Jovana kommit idag, så nu är gänget samlat! Veckans mål är att inte göra upp alltför stora planer, jag vet hur lätt de raseras när det involverar en viss person.

Um anjo voltou ao céu

Idag fick jag reda på att en vän till familjen gått bort. Världens snällaste människa, verkligen. Hon hade alltid tid för allt och alla, brydde sig, ställde upp. Hon var trebarnsmor och älskad hustru. Hon var sina föräldrars allt. Men så kom sjukdomen, till hon som levde ett lugnt, harmoniskt och hälsosamt liv. Sjukdomen kom till personen som jag firat många nyårsaftnar med, vars barns födelsedagskalas jag varit på så länge jag kan minnas och den kom till henne som vi ätit middagar och diskuterat drömmar och framtidsplaner med.

En frisk människa som insjuknade hastigt. En människa som världen verkligen behövde och som kommer att saknas av många har lämnat oss. Det gör så ont i mig. Jag tänker på hennes barn, alla i min och min systers ålder. Jag tänker på hennes man och hennes föräldrar. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Att "beklaga sorgen" låter så fel i mina öron, så otillräckligt. Jag önskar att de tar sig ur det här på bästa sätt. Vad nu det innebär.

Jag kan fortfarande inte förstå att hon är borta.


Quando o meu corpo
apodrecer e eu for
morta
Continuará o jardim, o
céu e o mar,
E como hoje igualmente
hão-de bailar
As quatro estações à
minha porta.
Outros em Abril
passarão no pomar
Em que tantas vezes eu
passei,
Haverá longos poentes
sobre o mar,
Outros amarão as
coisas que eu amei.
Será o mesmo brilho, a
mesma festa,
Será o mesmo jardim à
minha porta,
E os cabelos doirados
da floresta,
Como se eu não estivesse morta.

Miguel Sousa Tavares

Flyttat

Nu har jag flyttat alla sakerna till mitt nya rum. Eller jag och jag. Om sanningen ska fram så var det mestadels mamma och pappa som flyttade ner sakerna medans jag och syrran kikade på tv, hihi. Men jag hjälpte ju till, såklart, dessutom var det jag som bestämde hur saker och ting skulle stå och så. Jag blev helnöjd faktiskt! Första natten i mitt nya rum. Och jag kan inte sova. Jag borde verkligen sova för imorn bär det av med familjen, då ska det shoppas lite grejer. Undrar om det fortfarande finns billiga jeans kvar från mellandagsrean? Nåväl, det är främst gardiner, en våg och lite annat krimskrams som är målet. Sen ska det flyttstädas och jag ska packa upp min gigantiska väska som är till bredden fylld med julklapparna jag fick i år. Tessas exklusiva kakao till exempel :)

Jag kikade på My little ponyavsnitt förut. Åhhhh, snacka nostalgi! Jag är fortfarande kär i my little pony, vet vad alla hästar heter, vad de har för egenskaper och jag sjunger natrurligtvis med i alla sångerna! Haha. Synd bara att jag inte hittade mitt favoritavsnitt, Baby it's cold outside, på youtube. Det avsnittet är verkligen kung!
"Hur kan du va så grym? Totalt utan känslor, du har värmen inom dig, varför gömmer du den för oss?"
En bit av en av låtarna i avsnittet, som jag sjungit ex antal gånger ^^

Kom förresten på att jag nog hade tre nyårslöften trots allt. Två stenhårda, sen en som jag redan nu kan fundera på om jag verkligen ska följa eller inte.

Nu ska jag stänga av datorn, det underlättar kanske själva sovprocessen något :P

2008

Jihooo! Nytt år!

2007 års sista dag spenderades med familjen och syrrans pojkvän. Mamma hade gjort supergoda små snittar av alla dess slag som vi åt. Vi såg naturligtvis Grevinnan och betjänten och det spelar ingen roll att man har sett det lika många gånger som man sett Kalle Anka på julafton, det är fortfarande roligt :) Vi sköt iväg några raketer och sen drog vi på oss ytterkläderna och begav oss till Södra Stadsberget, allt enligt tradition. Uppe på toppen var det massor av folk och det blåste och snöade en hel del. När klockan var 23.55 började ett gäng bakom oss att räkna "tio, nio, åtta, sju ..." De hann inte längre innan ett massivt "NEJ" rungade från oss andra, haha. När klockan sedan slog 00.00 började kasinot avfyra sina raketer, snacka show! Vi skålade med bubbel och önskade varandra gott nytt år. Naturligtvis klev vi in i det nya året med ett högerkliv, för att få tur med oss.

Det sköts raketer ÖVERALLT! Jag slogs av tanken att Sony Bravia mycket väl hade kunnat lega bakom alla tillsynes tusentals färger som avlösta varandra. (jag vet, jag är reklamskadad) Så vackert.  När klockan var halv ett ungefär satte vi våra stelfrusna rumpor i bilen och åkte hem. Det var hur bra stämning som helst i bilen, vi lyssnade på radio guld och hade allsång, haha! När vi kom hem sköt vi ytterligare några raketer, jag sköt min första någonsin tror jag och sen åt vi efterrätt i form av varma fruktspett, vanlijglass och rosensirap. Sååå gott! Vi kikade på portugisisk TV och såg när de joinade klubben och klev in i 2008. Madeira is the shit! Jag ska fira nyår där nångång, det är ett löfte!

På Madeira firar man hela eftermiddagen, hela natten och ända in på morgonen. Ingen går hem och lägger sig, vid tolvslaget har festen bara börjat. Man stannar ute till caféerna öppnar och sen går alla dit och äter frukost. Så ska det vara!

Jag har två löften inför 2008, men de är hemliga ^^

Gott Nytt År allesammans!