Blip-blop-party!

Det var jag på igår! Först var vi på förfest hos Linda och Stefan. Jag sa det till Linda och jag menar de verkligen, de kan anordna fester! Linda är en jättebra värd! I vanlig andra blev det dessutom lite ouzo :P

Påväg till trappan hade jag och salle kvällens djupaste samtal, som faktiskt inte berodde på alkohol då jag inte drack speciellt mycket igår. Salle är snäll i alla fall, och omtänksam^^

Sen dansades det till blip-blop musik som var rolig :D jag råkade ha likadan tröja på mig som en i ett av banden, men det löste sig när HAN (ja, han, inte hon) tog av sig den :) Sen var det två killar som raggade på mig. Mmm, just det. Och en av dem har dessutom en kropp som är heeeeeeeet. Och han ville ha mig, det sa han rakt ut flera gånger. Kanske var det just därför jag blev så off? Han är för övrigt inget jag är intresserad av, i typ personlighet. Han sa som sagt flera gånger saker som typ "jamen, jag sover ju hos dig inatt, visst?" och "jag tycker att du har en jättefin kropp". typiska raggrepliker. Sen gav han mig vad jag tolkar som en "sista chans" att ändra mig. Han sa "vi går nu. men då ses vi om fyra och en halv månad då. jag åker till charmonix och jobbar" jag var sa "åh, ha så kul" typ. bättre att vara ärlig i alla fall?

Så idag har jag grubblat. på ordet om. hur stor skillnad det skulle kunna göra. hela skillnaden.

saknad

Ibland är det så svårt att låta bli. Just nu vill jag inget hellre än att prata med honom. Men det ska jag inte!

Ikväll åkte Malin, Skalle, Johan, Jovana och jag sopsäckar i folkparken :D Det var så himla kul! Tror jag vann alla längdrace i alla fall, jag har en förmåga att komma längst ^^ Kan ju informera om att pilatesen som jag var på igår gjorde sig påminnd i allra högsta grad. Jag har ont i benet vid svanken :( och i magen, men bara när jag skrattar :D

Röda jackor och blondiner

Det är min teori. Att om man ser någon med en röd vinterjacka så i 9 fall av 10 är det en blondin som har jackan på sig. Vet inte om det bara är jag som fått för mig det eller om det verkligen stämmer. Men oftast är det blonda människor som har röda vinterjackor.

Just nu är gänget påväg hit för att festa. jag är sjukt opepp. Funderar på om jag ska stanna hemma helt istället för att gå med lite och vara en party-pooper. Vet verkligen inte varför jag är så off idag.

Ska fortsätta att sticka lite ^^ Jag gillar att leka tant ibland, haha.

En bra måndag

Jag känner på mig att det här kommer bli en bra måndag :D Solen lyser, jag har haft sovmorron, ska skriva kontrakt på lägenheten snart, håret gör som jag vill, jag vet vad jag ska ha på mig direkt OCH jag äter Ben & Jerrys "New York Super Fudge Chunk" och te till frukost :D Inte så bra kanske, men gott som attans!

Lyssnar på massa bra musik från Gossip Girl med. Igår kollade jag på tv från att jag vaknade till jag somnade, hahahaha, snacka söndag.

För övrigt var det en underbar söndag där mamma och pappa berättade vad jag skulle få i julklapp, så jag inte skulle behöva oroa mig och kunna fokusera på studierna istället. Jag älskar min familj. Så underbara!

Freidag

Äntligen är det fredag! Det har hag haft sen i tisdags. Helt vansinnigt :)

Nu är jag uppe och ska ta ut våra vattenprover ur frysen och ställa in dem i kylen så de har rätt temperatur till på måndag, när vi ska analysera dem. Alla andra sover typ. Det regnar. Jag funderar på om jag ska gå och träna efter labgrejset eller om jag ska åka och handla mat. Eller om jag bara ska komma hem och loda :D

Och! Det stora denna vecka är att jag fått en lägenhet! :D På Konstantinopel! :D Eget litet kök, egen toalett och sådär. Fortfarande bara ett rum men åh, allt eget. Så efter jul och nyår tar la familia en liten tripp söder ut och så ska vi införskaffa vissa saker som jag måste ha. Typ en säng, haha! Jag ser verkligen fram emot att flytta!

Imorn är jag dalmatin :D Håll utkik på fejsan, det lär komma upp bevis där förr eller senare ;)

Jag måste städa

Därför ska jag kliva upp tidigt imorn och göra det! Såhär får det bara inte se ut, det är inte acceptabelt! Tänk om nån mot all förmodan skulle knacka på dörren, då kan jag inte ens säga "kom in". Nej, skärpning här!


För övrigt är han en sån kille som jag skulle kunna bli kär i. Det är han faktiskt. Naturligtvis har han flickvän, och jag stör mig på att jag tänker på honom.

Jag erkänner...

Jag gillar Gossip Girl. Jag gör det på riktigt. Det är en såndär serie som man ska gilla när man är typ 15-16. Men jag gillar den ändå :D  Så mycket att jag svär när det blir reklam, hahaha.

I övrigt har jag inte gjort många knop idag :P affischerat, ringt papsen på farsdag och vad mer...hm...kollat på tv typ :P Och just ja, jag har kollat runt på internet efter idéer till dekor till Rockfesten. Knepigt såntdär om man inte bor i stockholm eller USA typ.





xoxo/
Gossip Girl fan ;)

Programsittning!

Nu kan man äntligen andas ut lite! Nu är det "bara" rockfesten kvar det här året :P Sjukt mycket jobb ligger det bakom minsta lilla grejen!

Igår var det programsittning i alla fall, vi spexade så folk dog av skratt och lekte roliga nördlekar. Bland annat korade vi vilken årskurs som var de bästa miljövetarna genom att tre ur varje årskurs fick provsmaka banan, gurka, falukorv, öl och mjölk. Där ena biten var ekologisk och den andra biten var "miljöfarlig" sen skulle de gissa vilken som var ekologisk :) Och det verkar som om utbildningen ger resultat, för treorna vann!

Sen var det fest på bryggeriet och innan jag och Pontus hade tagit oss dit (var hem till mig och hämtade först dricka och sen en vända till och hämtade mobilen :P) så hade hälften slocknat. resten spelade pingis eller segade i soffan. Jag joinade soffsegandet, hehe.

Sen gick Viktor, Hanna, Jacke och jag till Hugos. Det var kul men ja, jag har haft roligare ^^ Musiken var bra men ingenting jag kunde sjunga med i, och det gillar jag att göra, haha. Träffade tre killar där. Två som raggade uppenbart och en som gjorde mig förvånad och gav mig en kram och en puss. Det var oväntat från honom. Tänk vad alkohol kan göra. Summa sumarum: Jättebra kväll!

Måste sova

Det här håller bara inte. I förrgår gick jag och la mig kl 2, klev upp kl 7. Och inatt gick jag och la mig kl 4 och klev upp nu kl 8. För jag ska till tandläkaren 9.20. Men jag räknar med att vara klar och hemma typ 10. Då ska jag duscha och sova till 14. Sen har jag skola kl 15-17. Sen ska jag hem och sova mer. För nu är det dags att vända på sömnbristtrenden.

Dagens klipp :)
http://www.youtube.com/watch?v=gkLd-hpFLl0

Vad gör man kl 4 en lördagnatt? (söndagmorgon?)

Ja, om man heter Sara så öppnar man paint och leker lite. Eller, gör ett mästerverk
Mästerverket heter "christina av fullsara"


Fem fingrar på varje hand har jag i alla fall :P Plus för det i fyllan!


Håkan, Håkan, Håkan!

men rätt sak först! Vi firade Pontus nere i Stockholm. 21 år fyllde lillpojken :P Hans pappa hade lagat en fiskgryta som inte gick av för hackor! Bodde jättefint gjorde han också. Jag tror att Pontus gillade sin present också, en whiskey och lite choklad, nu när han är vuxen :) Utgången i Stockholm blev väl inte vad vi hoppats på, men vad gör väl det? Allt annat var ju så bra. På lördagen åkte vi i racerfart med taxi till centralstationen och där sprang vi för att hinna med tåget som skulle ta oss hem till Norrköping och Håkan!


Som var sååååååå underbar! Allt var perfekt! Håkan är en gud på scen.
Jag (när Håkan började sjunga "Kärlek är ett brev skickat tusen gånger") - Åh! Det här är hans bästa låt på det nya albumet!
Sara - Jag gråter

Vi dansade, sjöng, svettades, skrattade och grät om vartannat. Det var så himla, himla bra. Håkans mellansnack var kul :)

Det var även gråtande Sara som sammanfattade spelningen på det bästa sättet.
"varje gång han spelade en ny låt tänkte jag; åh, det här är hans bästa! Sen kom det en ny låt, och då tänkte jag; Nej! det här är hans bästa!"
Vilken kväll. Så bra, så underbar. Uppraggad blev jag också, hahah. "vad heter du? vad gör du? hur gammal är du? vart kommer du ifrån? har vi fått ditt nummer?" var frågor som ställdes på 2 sekunder av en kille. Jag bara skrattade och hans kompis sa "förlåt, han är stockholmare" HAHA!

Sen gick vi till trappan, efter att ha varit hemma hos mig och mysförfestat med lite youtubeklipp och vin :D Vad gör folk utan youtube? :P Trappan var hur kul som helst det med! Massa folk, bra musik och mycket dansande. Kul att folk verkligen gått in för att klä ut sig! Original finns det alltid och en gjorde så jag vek mig dubbelt av skratt. Vilken kille!

Jag är redo för en ny vecka. Och imorn fyller Ida från hem-hemma år. Grattis till henne! :)