Sista natten...

... som jag sover hem-hemma i sommar i alla fall. Imorn bär det av söder ut, till huvudstaden för att vara med på Simona och Frippes bröllop. Det ska bli så kul! Det var så länge sen jag var på bröllop sist och då var jag inte ens uppklädd :) Men nu så, nu är allt planerat in i minsta detalj! Jag hoppas att det blir en helt fantastisk dag för bröllopsparet!

Sista natten som sagt. Veckan har bestått av massor av shopping och rännande hit och dit. En väldans trevlig lunch med tjejerna hanns med på tisdag och det eminenta kommunikationssystemet i Birsta City fick bekänna färg :P Synd att personalen inte höll samma standard, haha.

Efter bröllopet bär det av på riktig semester. Det ska bli så obeskrivligt skönt och roligt! Så det kommer inte att bli någon uppdatering på ett bra tag i alla fall. Ha det så bra!

Beachvolley

Nu har jag sett på beachvolley i flera dagar. Så himla roligt! Jag blir så sugen på att spela beachvolley själv. Eller vanlig volleyboll i alla fall. Men det är så svårt att börja när man inte är liten och frågan är om jag ens har tid att engagera mig i ett lag. Får fundera på det när skolan börjat igen.

Om en vecka är det bröllop. Det ska bli så himla kul! Nu ska jag bara köpa en kofta som jag kan ha.

Söndagar är en skön dag. Speciellt om man är ledig måndagen efter :P Att sitta i myskläder och se på Grease är hur underbart som helst! John Travolta är ju het :) Efter filmen ska jag storstäda mitt rum, för det behövs verkligen! Sen ikväll är det middag med tjejerna at Jossis place som gäller. Så efterlängtat!

Shopping

Jepp, i fredags var det shopping som stod på schemat. Jag och syrran hade en heldag i huvudstaden som vi skulle njuta av. Oj vad vi gick, gick och gick och gick. Och njöt av den fruktansvärt varma sommardagen, av varandras sällskap och av  vi faktiskt hittade! Jag köpte en munktröja, två par shorts, ett par skor, en bikini och en klänning som jag ska ha på bröllopet. Syrran hittade också massa saker. Hon fick välja lunchställe eftersom jag var sugen på thaibuffé men inte hon. Det blev en jättegod sallad med kyckling, oliver, fetaost  och pesto på Wayne's. Och en istea fläder till det. Sen vandrade vi runt lite till och solade. Vi avslutade dagens shopping med god kulglass inne på gallerian. Jag åt biscotti och citronglass. ååååååh, så himla gott! :D Sen var det tillbaka till hotellet och byta om till arbetskläder som gällde. Jag var helt slut efter en dags rännande på stan men så fick det bli : )

Sen jobbade jag lördag och söndag med. Blev bjuden på middag hos Jossi med Tessa, Ida och Markus. Faktum är att jag verkligen såg framemot middagen och sällskapet och var ungefär 1 timme från allt när jag kom hem, bytte kläder och somnade på soffan. Som jag skrev till Tessa i ett sms "jag typ dog" Men jag blev förlåten ^^

Nu ska jag ut i solen och sy in en klänning som jag köpte för ett tag sen!

Två veckor kvar att jobba. Två veckor, jihoooo! :D