Vad ser du?

Idag är jag och mamma ensamma. Pappa har åkt på fiskeresa med sina polare och syrran är hos pojkvännen. Så jag och mamma ska mysa :) Kanske äta lite sushi, namnam! Får se vad det blir. Skönt att vara lite själv med mamma^^

Jag har kanske, kanske en liten chans i alla fall. Jag måste spela mina kort rätt. Jag hatar spel när det gäller relationer. Varför kan man inte bara köra på det som känns mest rätt?


image3


(kolla in länken längst ner)

I've got to stop, got to stop the trembling
It's beginning to drag me down
I've got to change, my wishes
I've got to stop wanting
Wanting you here

I've got to do something about the dreaming
It leaves the day the loss of been touched
I've got to discover some other meaning
And i've got to stop
Wanting you so much

I've got to stop, got to stop the exploding
It's taking too much sense off me
I've got to change my thinking
Because it blinds me and blinds the right way to see

I've got to stop, saving
The abundance becomes a shame without you
I've got to give up, the believing
I've got to stop hoping
But that's so hard to do

And i've got to stop, i've got to stop worrying
About why loneliness follows me
I've got to stop, damning
Damning time
For it's aging me

Sophie Zelmani - Got to stop

Påsksöndag

Jag funderar. Jag brukar vara bra på att göra små planer och sen bli grymt besviken när det inte blir som jag tänkt. Men nu undrar jag om jag ska eller inte ska göra som jag tänkt. Eller bara ta det lugnt. Kanske borde jag göra en såndär för- och emotlista över min plan och sen se om jag har mer att förlora än att vinna.


Annars var det påskfrukost här hemma idag, tusen pålägg, massa brödsorter och gudagott the och fantastiskt sällskaop :) Sen blir det påskmiddag och sen ikväll ska jag mysa med Tessa, Jossi och Ida! :D Kalasavslutning på en söndag!



Grattis M, mike india november    papa lima alpha november.

För snart ett år sedan

 Kände jag såhär.


Jag vill känna det igen. Nu.

Jag har saknat snö

I fredags möttes mitt och Tessas tåg i Hudik. Jag satt påväg norrut och hon påväg söderut, så smsade vi och ringde, hahaha, bissart men trevligt var det :)  Nu är jag äntligen, äntligen hem-hemma! Det känns nästan som om jag åker upp på en detox varje gång jag åker hem, vet inte varför. Trevligt är det i alla fall. Och igår frågade pappa vad jag ville ha för mat. Det enda jag behövde göra var att duka fram, när hände det senast? Åååh, jag har saknat sån lyx ^^

Nu snöar det. Som Hollywood-snö ni vet. Små små flingor som yrar omkring och inte tycks hitta marken riktigt. Nikita har blivit extra kelig också, I like : )

Om kvällarna somnar jag till José Gonsalez. Varför har jag inte lyssnat på honom om kvällarna förut? När jag haft svårt att sova? Det ska jag skriva upp som tips till mig själv! Har blivit lovad ett vykort också, får se hur det blir med det. Eller, lovad och lovad är kanske fel ord. Vi har en byteshandel. Två öl mot ett vykort. Det säger ganska mycket om vad man vill ha i relationen. Eller så säger det bara att den ene är sugen på ny öl och den andre vill ha ett minne, något personligt.

Nu blir det i alla fall till att skriva a-uppsats. Jihoo. Eller inte.

Det snöar ännu mera nu, snart är det snudd på lappvantar! : )

Håhå, jaja

Idag gick jag in i en dörr. KABAM! Dörren stod på vid gavel och började just gå igen efter att ha varit uppställt. Och naturligtvis gick jag in i den, head on. Det small i hela Bomull och Philip, Jovana och Hanna skrattade så de grät. Jag med :P Men ont som tusan gjorde det! Ont gör det. Jag har inte fått nån blåtira men det kommer nog, var så säker. Nu är det bara svullet och ömt. Vilken stjärna jag är.

Om bara Timrå kunde vinna

Den 12:e april är det vårbal. Jag ville så gärna gå. Ta på mig balklänning, fina skor, sminka mig fint och sätta upp håret i en snygg frisyr. Mingla, dansa och ha otroligt roligt hela kvällen. Men, så pratar jag med Hanna och Jovana. Och de vet inte om de ska gå. Så då vet inte jag om jag ska gå. Suck.
De säljer biljetter hela mars, men jag åker ju snart och kommer inte tillbaka förens sista mars. Dessutom har jag ingen att gå med, för jag vet inte om jag kan fråga nån eftersom jag inte vet om jag ska gå. Åååh, vilka i-landsproblem jag har :P

Lyssnar på Timrå - Modomatchen. Hoppas verkligen att Timrå vinner! Det vore grymt roligt :)

Ska läsa 60 sidor engelsk text nu. Sen skriva IBU. Och imorn packa, och städa, och tvätta och stryka. Sen plugga lite mer.

Men mest av allt vill jag bada skumbad.

[Aj äm gåing håm!]

Jag skickade in ansökan om att få bostadsbidrag i januari. Fortfarande inget svar, fortfarande ingen kosing. Kul.

Jobbade som vakt på trappan igår, det var himla kul med undantag för vissa gäster. Men det löste sig med : ) Funderade ett litet tag på att byta från bar till vaktlaget men insåg att jag var påtok för frusen för det. Dessutom är det kul att samla på sig lite barskills! Vet ju aldrig när de kommer till användning! Tappade min mobil gjorde jag också, på toan. Men Jovana var kvällens stjärna och hon hittade den igen, ojojoj, vilken ångest jag hade innan jag fick tillbaka den!

Nu är det söndag, vädret är riktigt sumpigt. Bara gråmulet och blä. Hela veckan har det varit sol och underbart, men så fort helgen kommer bli det tråkväder. Känns det bekant? Inspiration noll till pluggandet. Miljökonsekvensbeskrivning till ett vindkraftverk står på schemat, samt läsning av litteraturseminarietext på utrikiska :P

På fredag åker jag hem i alla fall. Fredag. Jag längtar, helt sjukt otroligt vad jag längtar! jag struntar i om jag missar vårkravallen och svamps superstora eftersläpp och alla andra fester. Hem ljuva hem! :D


pluggelipluggpluggpsykbryt

Hon missade min, jag missade hennes. Men det var inte payback. Jag menar födelsedagar. Det är egentligen ingen ursäkt men jag har haft så sjukt mycket den här veckan. Förlåt. Och grattis i efterskott Jossi! (igen!)

Så stressigt att jag somnade kl 22 i tisdags, när hände det senast? Jag brukar inte lägga mig förens typ 1-2 nån gång. Så stressigt att jag knappt längre minns att det är Ronnie Sandahl som ska förgylla min måndag. Hans krönikor har förändrats, jag har förändrats. När jag kommer på att jag ska läsa dem är det redan tisdag, i bästa fall. Jag som alltid väntade med spänning på hans senaste verk.

Max-overallen är i alla fall klar, och riktigt fin! Känner mig supernöjd med den!

Det finns några saker som gör att jag orkar vara med i Max, sektionen och plugga. Solen är en anledning. Gud vad jag älskar solen! Helt underbart! Sen är det familjen, som ringer och pushar och frågar hur jag har det :) Och vännerna som frågar hur jag mår och faktiskt vill veta det. Tack! Och han då, han som jag inte kan få men inte kan låta bli :)

Förut i veckan slutade vår tv fungera. Vi som alltid äter frukost framför tv:n. Men det gjorde inget att den var trasig, för jag och Hanna pratade på om allt från mössor och pålägg till studentbal och träning. Det var nånstans mitt i samtalet som jag kom på att vi var riktiga kompisar. Inte bara gick i samma klass och bodde i samma korridor. För jag tycker att man är riktiga kompisar när man kan prata om annat än det som man egentligen har gemensamt, som skolan i det här fallet. Vissa människor måste man prata om skolan med, sen har man inget mer att säga. Tyvärr.

Veckan som gick...

Jag lyckades krossa någons förhoppningar med ett sms, grattis mig själv. Jag vill att vi hellre är vänner, vilket antagligen är det värsta man kan säga. Men han klagar inte, och vi har pratat efteråt, även om det var lite spänt.

Behöver inte komplettera min synopsis! Helt förbannat otroligt. Anna måste ha kollat fel, blandat ihop min med någon annans :P Så nu vet jag inte om jag ska skriva om min så mycket som jag hade tänkt eller som jag ska köra på den som den är... Antagligen ändra, jag måste ju vara nöjd själv med.

Personalfest igår, med tema backpacker för min del :) Jag körde på något som kan kallas "tågluffarstil"  Bara uppvikta jeans, linne och wannabee-converseskor och solglasögon. Det var skitkul! Potatisgratäng, kycklingfilé och sallad och sen marängswiss till efterrätt! :D Dryck var gratis, jihooo! Det gick bra fort från noll till hundra och halv ett var jag hemma. Det är en dålig trend jag har där, att inte orka festa till 3 i alla fall. Måste bli ändring på det! Pratade med Tessa och kom fram till att jag var ganska precis 2 shots från karatefylla. Haha. Det snurrade rejält i mitt huvud och jag kunde inte somna på en timme. Värsta berg och dalbanan, I tell you! Fick ett trevligt samtal i alla fall ^^ och idag med, han skulle kolla om jag levde :P Men det är min andra trend, en BRA trend. Att inte bli bakis. Jag kan liksom inte bli det :) Vaknade kl 5, klev upp, sminkade av mig och var hur pigg och fräsch som helst. Och idag mår jag skitbra! :D

Ikväll ska jag jobba som vakt, ska bli himlarns kul! Första Mars är det också. Från och med imorn ska jag börja mitt nya liv. Jag vet, det brukar heta så, men nu SKA jag. Det är vårbal typ 12 april eller nåt, och jag ska inte bara komma i min studentbalklänning, jag ska se skitsnygg ut i den! :D