Älgkrock!

Ja, faktiskt! Pappa och syrran krockade med en älg när de var påväg hem igår! Bara 200-300m hemifrån så hoppade älgkonb in framför bilen, kalven stod vid sidan av vägen. Som tur var körde pappa väldigt sakta för att han sett nåt vid sidan av vägen, så älgen ramlade "bara" in över huven och krossade vindrutan. Pappa ringde till polisen och anmälde, så de skickade ut någon med hund som skulle försöka spåra älgen. Mina kära klarade sig oskadda, blev bara rejält chockade. Hoppas att älgkon och kalven också klarade sig!

Så nära kan man vara att mista någon. Så nära hemma. Och ingenting kan man göra.

så har jag plötsligt inte sällskap

i form av honom i alla fall. Men jag och Sara ska minsann äga! :D

Och det är stor skillnad på ordet med och ordet och. Även om det inte gör någon praktisk skillnad nu så gör det skillnad i sinnet.

Jag : jag hade verkligen sett fram emot att se Håkan med dig
Han: jag hade verkligen sett fram emot att se Håkan och dig

ett litet ord, som gör hela skillnaden. Oh well, he'll make it up to me. För det sa han :) Nu ska jag skriva klart den där förbannade Australienansökan, slänga mig i duschen och sen träffa tjejerna för lite shopping och socialisering. SKÖNT!

(Tessa, låten är sketabra! Går på repeat nu^^)

Hemmaaaaaaaaaaaa

Det är så fruktansvärt skönt att vara hem-hemma! Åh vad jag älskar min familj. De kunde bo närmre mig så jag kunde hälsa på oftare, det vore underbart. Jag trivs så bra och önskar att alla kunde ha en lika bra relation till sina föräldrar och syskon som jag har. Helt fantastiskt!



Nåt som inte är fullt lika fantastiskt är all biogeokemi jag måste läsa, de frågor jag måste besvara, det CV jag måste skriva och det telefonsamtal jag snart ska ringa. Varför kan man aldrig få vara ledig? På riktigt?

Dagens elakaste

ja, och nog inte bara dagens elakaste utan månadens elakaste kommentar fälldes av Sara på Maxmötet. (hon menade säkert inget illa :))


Malin, försöker göra star-trek tecknet för fred

http://www.ljfind.com/tag/zelda%20minish%20cap%20walkthrough/bilden kommer från http://www.ljfind.com/tag/zelda%20minish%20cap%20walkthrough/

men av någon anledning kan hon inte få fingrarna att röra sig som hon vill, så det blir nått mellanting mellan vanliga segertecknet och en klohand (som om man hade sendrag i fingrarna)

Så, det är när Malin försöker göra denna star-trek grej som Sara säger;
"Det var sånna som sig som man tvångssteriliserade förr"




-Peace out :P

I should have seen it coming

Ibland har man en magkänsla. Som säger att saker inte är så bra som de låter, och att man inte ska låta sig luras.







Jag borde ha lyssnat på min

smsafton

Ja, det kan man säga att det var. Det började med att jag smsade igår, och fick svar idag

Jag "Hur mycket vill du ha för att skriva ett cv åt mig? :)"
A "Kom hit och ligg med micke!"
Jag "Hur bra blir cv:t?"
A "Ligg med micke så skriver jag det!"
Jag "Förskottsbetalning. Alltid!"
A "Litar du inte på mig? Jag skriver det om du ligger med honom idag!"
Jag "Ingen kredit. Det är finanskris."

heheh, sen fick jag ett "Ok." tillbaka så jag antar att han blev sur :P Det kan han ha, haha!

Sen skrev M på msn
M - du vet du vad mitt äldsta sms är?
Jag - näe?
M - "Nej, man ska inte gymma då! Du är ju redan i bra form :) träna mer när du är frisk istället! Puss"
Jag - Hahahahahahahahahahha
Jag - det där har ju jag skickat!
M - jupp

Jag blev så flickigt glad över att mitt sms var det äldsta han sparat :) Så nu kan jag somna med ett leende på läpparna.

Jiho!

För jag har biljetter till Håkan, för jag har biljetter till Håkan, för jag har biljetter til Hååååååååååkan! Fy fan vad jag är bra! :D
Och sällskap har jag med :) Jag är så glad!

Nu vill jag ha en egen lägenhet. Jepp, det vill jag :) För jag vill förändra saker, men det känns väldigt onödigt att köpa grejer till ett rum. Som man vill flytta ifrån. Mmm, just det. Så letandet fortsätter!

Nu till helgen har Jovana fest, på hennes 22 kvadrat. Temat är att ta så lite plats som möjligt :D Jag och Sara ska verkligen gå all in och köpa så tighta outfits som vi bara kan hitta! Helst skulle vi vilja ha två sånna här dräkter. Fast i svart då (bilden kommer från http://www.veckorevyn.com/bloggar/josefins-blogg/





Helgens insikt:
Jag är bra kompis med de tjejer jag umgås med, men gud vad mycket enklare jag har för att börja snacka med killar. Bli vän med dem. Fråga mig inte varför.

Diskursanalys på schemat

Jihooo! jag har haft en jättebra helg hem-hemma! Kul att träffa familjen och vännerna igen. Åt massa god mat hemma, slappade och passade på att bara umgås med familjen. Vännerna träffades under en lunch (som var lite väääääl ostig :P) och sen blev det ett litet pubbesök med sång från okända män i samma lokal, haha! Skönt att se att alla klarar sig så bra hemma :) Att Timrå passade på att vinna två matcher i rad när jag var hemma och kunde se matchen på tv var king!

Sen bar det av söderut igen. Jovana flyttade mitt i all skolstress, till bryggeriet. Det är så fint hos henne! Där vill jag också bo! Men jag tröstade mig genom att köpa en svart kappa :D åååh vad jag gillar den! Tycker att den sitter jättefint också^^

Vad har jag mer gjort? Jo! jag har skrivit in mig på ett gym, så nu ska jag få ett personligt anpassat program, göra en test och en hälso/livsstilsprofil och grejer :D Ikväll blir det fringepremiär med gänget hos jovana. Hon skulle göra chokladbollar "om du kan ta med dig pärlsocker?" hehe, vilken fråga! Pärlsockret står redan vid dörren, redo för avfärd.

Jag skriver inte om det jobbiga, för tänker man för mycket på det blir det bara värre. Just nu kör jag på ignorerametoden. Får se hur länge det håller.