Fem skoldagar kvar

På onsdag är jag officiellt klar med mitt första år på universitet. Ett helt år har jag pluggat. Det har gått så sjukt fort, varit bland det mest slitsamma, omvälvande och roligaste jag någonsin varit med om. Så många nya vänner, så många nya minnen. Människor som jag bara råkar hamna på samma utbildning som utgör nu en viktig del av mitt liv.

De sista dagarna, nej, veckorna, nej inte det heller. De sista månaderna har varit de mest stressiga och slitsamma på flera år. Skola, sektionsstyrelse, Max-festeri, fadder, jobba på trappan. Och så allt annat. Försöka leva. Jag vet att jag kommer ha ångest första lediga dagen efter skolan. För just nu är det så (och har som sagt varit i flera månader) att sitter jag en dag utan någonting att göra så är det helt enkelt för att jag glömt bort vad jag borde göra.

Men men. Jag åkte hem en snabbis över morsdag. Det var så skönt att vara hemma! Gick ut med syrran och hennes pojkvän på fjortisbaren nr 1 men eftersom de båda är 18 fick det bli så. Körde bil för första gången på månader gjorde jag med, haha. På söndag blev det fika på sängen för mamma med presenter och nyplockade blommor. Hon blev så glad, det riktigt sken om henne :) Sen åkte jag och klippte mig. Har aldrig haft så kort hår, det blir 4 cm tofs om jag försöker göra en hästsvans, haha. Men folk har sagt att jag ser fin ut i min nya frisyr, och jag väljer att tro på dem :) På måndag hälsade jag på mina kära grannar en sväng innan jag tog tåget söder ut igen. Fem väldigt långa timmar senare ramlade jag in till folket på gripen och såg lite film. Trevlig avslutning på dagen!

På fredag är det sommarX i Linköping. Då blir det fest vill jag lova! Innan dess måste jag bara hinna köpa en present till Jeanette och Bengan på lördag. Och så en till söta Hanna naturligtvis :)

Så, mitt liv den närmaste tiden. Torsdag = fullbokat, Fredag = fullbokad och SommarX, Lördag = fullbokad och fest, Söndag = fullbokad, Måndag = fullbokad, Tisdag = fullbokad, Onsdag= fullbokad och slut på vårterminen. Torsdag = Ligga i koma av utmattning. Koman kommer nog hålla i sig några dagar. Men den 9:e börjar jag jobba igen, på mitt sommarjobb. Så tills dess har den nog försvunnit. Förhoppningsvis dårå.

Osis

Så heter mitt nya hårstylinggrunkamojs. Eller pulver, som man kanske säger. Puder? Hur som helst, det är i alla fall ett pulver som man ska använda i håret för att ge det volym. Tydligen ska det vara sjukt effektivt :) Tänkte prova det imorn när jag ska på Dia Psalma.

Det gick bra på återkopplingen på min uppsats med, jej! Bara en källa som fallit bort från källförteckningen typ. I like :)

Imorn ska jag shoppa! Hade jag tänkt i alla fall. Lite kjolar och shorts skulle jag behöva, kanske nåt over-sized linne med. Och ett par skor. Haha, får se vad jag hittar och vad jag faktiskt har råd med. Dessutom ska jag ha telefonkontakt med syster-yster för att se om vi kan hitta nått till mamma på morsdag. Alltid lika intressant. Just nu har vi biobiljetter eller spabehandling som back-up. Men nåt roligare kan man väl hitta?

Men först ska jag sova. Länge. Min första sovmorgon på evigheter! Jag struntar fullkomligt i om Pappa Grappasnubbarna så borrar bort hela bottenvåningen. Här ska sovas! :D

Tömning

På trappan alltså. Förfesten hos Stefan och Linda var kul, med lekar som nästan slutade i slagsmål :P Diverse lagpakter slöts och en hel del alkohol konsumerades. Chips och andra onyttigheter med, mums!

Sen bar det av till trappan som sagt, det var mycket folk där vilket var askul! Tror inte ens att man kom in om man inte hade biljett :P Dansade, sjung och drack lite till. Snackade med folk och blev kallad prinsessa hundra gånger under kvällen. Och de som inte kallade mig prinsessa försökte sno min krona, men icke sa nicke, den satt minsann kvar!

Pratade med T. Han var trevlig, precis som skalle sa att han naturligtvis skulle vara, för så är en player. Men kunde jag låta bli? Nääääääe. Kommer nog ångra mig sen. Men det tar vi då.


Pontus kom i overall till utbildningen idag. Alla skrek "Bortamatch, bortamatch, bortamatch" då sa Pontus "är det bortamatch om man inte gör något?" Vi kom fram till att det inte räknades som bortamatch om man inte gjorde nåt. Nu måste vi bara hitta ett ord för när man sover tillsammans utan att göra något speciellt mer än att just sova. Och mysa då ^^

Det regnar här i Norrköping idag

Klev upp 7 för att vara på Himpa kl 8 och bygga upp det som behövs inför dagens aktiviteter. Öltält, staket, scen och sånt inför brännbollsturneringen. Och det regnar. Jag var så blöt, så frusen och så trött. Nu ska jag snart ta en lång, varm och härlig dusch.

Igår var det kravall. Det var ganska kul ett tag.

Ge mig ett;
P...
L...
A...
Y...
E...
R...
Välkommen till verkligheten. Hur kunde jag inte se att han var en player? Hur kunde jag vara så blind och korkad? Men jag tar inte vilken skit som helst. Ragga vidare du, ragga på allt som rör sig. Så ska jag försöka sluta fundera på varför jag inte var tillräckligt bra för dig. Tack Jovana, tack Moddan, tack Pontus. Tack Skalle. Tack alla andra som brydde sig om mig när jag inte var på topp. Det känns inte direkt bättre idag om jag ska vara ärlig. Är väldigt nervös för vad jag ska säga när jag ser honom. Jo, visst, han ska ta kontakten, han ska hälsa bla bla bla. Jag vet. Men sen då? Ska jag vara oberörd? Glad? Ledsen? Besviken? Som vanligt?

Igår pratade jag med massa folk om hur jag kände. Så kom skalle och frågade mig hur det var och jag kunde knappt få fram "inge vidare faktiskt" sen kom tårarna. "Ibland måste lillebror få ta hand om storasyster med" som han sa när han följde mig hem. Synd att han inte bara kan ta bort alla hemska tankar.

Spring i benen

Jag är så full av energi just nu! Har tvättat tre maskiner och bäddat rent och nu ska jag ta tag i pluggandet. Solen lyser men jag känner att det är ganska kallt. Har genom underbara Tessa hittat en ny pärla till artist, Melissa Horn. Hennes album Långa Nätter är fantastiskt bra. Helt i min smak :)

Igår var jag och Pontus ute och sprang, haha, han har så mycket bättre kondition än mig. Men skam den som ger sig! Jag ska minsann vara i bättre form när det väl är dags för bikini, sådetså! :D

Dessutom tror jag att jag börjar bli kär. Undrar om jag vågar, undrar om man kan styra över sånt. 21 dagar innan han åker hem för sommaren, bra tajming där, ruggigt bra. Han är i alla fall den bästa killen på länge. Väldigt länge.

Vilken dag

Idag är det en fantastisk dag på alla sätt och vis. Solen lyser från en klarblå himmel, fåglarna kvittrar och det är grönt överallt. Labben gick jättebra och sen åt vi kyckling i gorgonzolasås på trappans soldäck. Gick en sväng på arbetets museum och det var hur roligt och intressant som helst! Snart är det föreläsning av Maria Wetterstrand som jag ska på och sen är det sektionsstyrelsemiddag med bowling på schemat.



Och mitt i allt skulle Helena ha fyllt 45 år idag. Mina tankar går till hennes familj. Jag önskar att de har det så bra som de bara kan. All kärlek.


Dagens insikt

Jag har alltid blivit intresserad av killar som jag själv tyckt varit "bättre" än mig. Snyggare, charmigare, mer omtyckta. Ja, bättre på allt helt enkelt. Det roliga har varit att just de killarna visat lite intresse i mig. Fråga mig inte varför. Men det har aldrig riktigt funkat, aldrig kommit någonvart, och intresset har alltid slutat vid intresset. Från deras sida.

Nu har jag möjligtvis hittat en sån kille. Så totalt olik de andra som jag varit riktigt intresserad av. Men den här gången har jag verkligen ingen chans. Inte en chans i helvete. För, för att ha en chans med honom måste jag vara så mycket bättre på allt jag gör. Och även om jag skulle ändra allt, vet jag inte om det räcker. Jag frågade om det fanns något som han var dålig på "dansa balett" svarade han, och "jag kan inte sjunga vackert som jag önskar att jag kunde". Nu skulle han ut och bara gå en 45 min promenad. Han hade inte tid med mer, och han sprang 1.5 mil tidigare idag.




Jag har ingen chans. Lika bra att ge upp nu.

like no other

Sony alltså. Och deras reklamer. Åh vad jag älskar dem! Alltid så genomtänkta, alltid lika vackra, och alltid samma stämningsfulla musik i bakgrunden. Jag skulle så gärna vilja vara med när de spelar in deras reklamfilmer. Någon dag kanske.


Sony - like no other

Easy now, easy

Så, ta det lugnt. Inte stressa. Inte tvinga fram nåt. Han sa att han spelade spel, så låt honom spela då. Fem veckor kvar i skolan. För kort tid för något, eller? Aja. Nu får han vara den som hör av sig först. Han måste ju få sakna mig lite, hehe.

Uppsala

Nu har jag varit i Uppsala och firat valborg! Det var sjukt roligt att träffa Tessa, Stefan och deras kompisar :) Jossan sa det bäst "egentligen är det konstigt att vi inte träffats förr"

Ja, det tycker jag med. För vi funkade så bra ihop :) Det blev mycket grillning, mycket solsken och en del dricka! Fruktansvärt mycket folk överallt, vilket var roligt :D Roligt var det också att se flottraces live, haha! Skutan Don't panic med Stefan och hans crew tog sig nästanhelskinnade till mål :) Nästan.

Sprang runt i mina pumps tills hälarna blödde. Inte särskilt skönt, eller bra för den delen heller. Men det var inget som inte kunde fixas med några plåster hemma hos Jens. Vi var runt i hela Uppsala på jakt efter nåt ställe att festa på. Stod i kön till Norrlands Nation i typ 1 timme och rörde oss 15 m. Sen gav vi upp. Och hittade några vilsna Örebroare som vi hängde med resten av kvällen. Blev arg på mig själv för att det var så jobbigt att se honom igen. Jag som trodde att allt var över. Jag gjorde i alla fall som tessa sa, och nu känns det som om det var det bästa jag kunde gjort :)



It was like too much coffee
We'd been up for days on end
But now it seems we've lost it
I don't know where or how or when

If I could have those days again
I think i'd do things just the same

'Cause it's a fine line, a fine line
Between pleasure and pain
If just for one night
Hold tight
And save me again
I just want you to know
That it's hard to let you go
'Cause it's a fine line
Between pleasure and pain

Oh Laura - Fine line