2008

Jihooo! Nytt år!

2007 års sista dag spenderades med familjen och syrrans pojkvän. Mamma hade gjort supergoda små snittar av alla dess slag som vi åt. Vi såg naturligtvis Grevinnan och betjänten och det spelar ingen roll att man har sett det lika många gånger som man sett Kalle Anka på julafton, det är fortfarande roligt :) Vi sköt iväg några raketer och sen drog vi på oss ytterkläderna och begav oss till Södra Stadsberget, allt enligt tradition. Uppe på toppen var det massor av folk och det blåste och snöade en hel del. När klockan var 23.55 började ett gäng bakom oss att räkna "tio, nio, åtta, sju ..." De hann inte längre innan ett massivt "NEJ" rungade från oss andra, haha. När klockan sedan slog 00.00 började kasinot avfyra sina raketer, snacka show! Vi skålade med bubbel och önskade varandra gott nytt år. Naturligtvis klev vi in i det nya året med ett högerkliv, för att få tur med oss.

Det sköts raketer ÖVERALLT! Jag slogs av tanken att Sony Bravia mycket väl hade kunnat lega bakom alla tillsynes tusentals färger som avlösta varandra. (jag vet, jag är reklamskadad) Så vackert.  När klockan var halv ett ungefär satte vi våra stelfrusna rumpor i bilen och åkte hem. Det var hur bra stämning som helst i bilen, vi lyssnade på radio guld och hade allsång, haha! När vi kom hem sköt vi ytterligare några raketer, jag sköt min första någonsin tror jag och sen åt vi efterrätt i form av varma fruktspett, vanlijglass och rosensirap. Sååå gott! Vi kikade på portugisisk TV och såg när de joinade klubben och klev in i 2008. Madeira is the shit! Jag ska fira nyår där nångång, det är ett löfte!

På Madeira firar man hela eftermiddagen, hela natten och ända in på morgonen. Ingen går hem och lägger sig, vid tolvslaget har festen bara börjat. Man stannar ute till caféerna öppnar och sen går alla dit och äter frukost. Så ska det vara!

Jag har två löften inför 2008, men de är hemliga ^^

Gott Nytt År allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback