Regn och hagel!

Idag var det en ganska bra skoldag, jag var lite trött men sånt kan inte hjälpas :P Skippade frukosten och unnade mig en halv pizza till lunch eftersom jag och Jovana delade. Och det var tur, för på Cici's pizzeria är allt de serverar stort eller mycket. Kebabrullen hade säkert räckt i tre dagar om jag skulle ätit den själv, jag skojar inte.

Påväg till pizzerian började det regna. Mycket. Det måste fasen ha varit genmanipulerade regndroppar, gigantiska var de! Vi hann inte mer än in under taket så började det hagla. I AUGUSTI! Sjukt är bara förnamnet. Sen hade vi en värdelös datorlektion där vi passade på att kika på mail istället, jag tror inte att någon hörde vad mannen som "föreläste" egentligen sa, stackars sate.

Efter det blev det en svängom på stan på jakt efter accesoarer som örhängen, diadem och solglasögon till grabbarna grus. Jag hittade billiga och fina örhängen och sen var jag nöjd :P Nu är jag helt klar till fusksittningen imorn! : ) Det ska vara förfest här på gripen, hoppas dock bara att det inte blir på min våning, då vill alla låna min toa och det orkar jag inte. Dessutom är det för fult för att bjuda in folk till, fortfarande.

På kvällen var det snurrmiddag vilket innebar att vi på äkta förskolevis delades in i tre grupper genom metoden att alla fick varsin siffra. Sen traskade vi i regnet mellan de olika studentboenderna. Jag frös som en galning tills Stefan kom på den briljanta idén att ta små skutt över alla vattenavrinningsrännor. (Ni vet, där man har gjort plattorna på trottoaren lite djupare för att leda bort vattnet från fasaden) Så vi hittade på olika hopp över nästan alla sånna rännor och då blev jag lite varmare. Det var förrätt på Dalkarlen. Toast med vitlökssmör och skivad morot på. Dte var faktiskt gott! Sen vidare till Tornet som är ett gammalt vattentorn. Där blev det hembakt pizza och ett besök längts upp på takterassen. Grym utsikt även om det regnade! Man såg ändå hem till mitt nya hem : ) Och resten av stan naturligtvis. Vi tog trapporna ner, alla 13 våningar i en smal trapp. Stefan räknade ner våningarna på äkta Kenomanér. Kvällens bästa, helt klart.

Ut i spöregnet igen och så sjöng vi gamla barnsånger, det är så roligt att folk har så olika minnen och låtar. Ännu roligare när man har samma. Efterrätten intogs på Konstantinopel och var en utsökt god kladdkaka. Som jag redan var för mätt för att äta men åt ändå. Snackade med Emelia som har bästa musiksmaken i klassen hittills. Hon bjöd med mig att se på Håkan nästa helg, bara jag fixar nånstans att bo i huvudstaden. En liten detalj sådär.

Nu ska jag sova, för jag är så trött. Eller tröttilutt som jag brukar säga :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback